Tietoa meistä

TERVETULOA AUTOSELECTIIN

Auto Selectin periaatteena on myydä laadukkaita ja edullisia vaihtoautoja. Meiltä löytyy keskimäärin 10-20 autoa tai pakettiautoa valikoimasta. Jokainen automme on tarkoin valikoitu ja huolella tarkastettu yksilö. Panostamme markkinoiden parhaaseen hinta-laatusuhteeseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Meille tärkein arvo autokaupassa on asiakkaan ja myyjän välinen luottamus. Olet sitten myymässä tai ostamassa , ota yhteyttä, autamme mielellämme!

 — NIKO MEHRKHAVARI, Toimitusjohtaja

OSTA TAI MYY AUTOSI MEILLÄ

Ostamme kaiken ikäisiä ja kuntoisia autoja.  Tarkimman hinta-arvion saat tuomalla autosi näytille myymäläämme. Soita meille numeroon 045-2023231 tai lähetä sähköpostia niko@autoselect.fi. Muistathan mainita sähköpostissa omat yhteystietosi ja auton perustiedot: rekisteritunnus, vuosimalli, ajomäärä, merkki ja malli sekä mahdollinen kuva autosta.

Auton ostaminen on aina tärkeä hankinta, joka vaatii aikaa ja harkintaa. Meiltä löydät tarkasti valikoidun valikoiman parhaita vaihtoautoja. Jokainen myynnissämme oleva auto on huolella valittu, tarkastettu ja huollettu. Takaamme sinulle jokaisen mallin kohdalla parhaan hinta-laatusuhteen.